Jezik / Language:
 
People: Cetic Ljubisa
Radio Justice Weekly Magazine

Episode 30

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Korićanske stijene, Marko Radić i ostali, te Vinko Kondić i ostali. U rubrici Fokus emitujemo priču Džafera Deronjića koji je preživio zatočeništvo u logorima u Brčkom i Bijeljini.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 26

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Gojko Kličković, Nisvet Gasal, Korićanske stijene, i Darko Dolić. U rubrici Fokus objavljujemo da je završen dokazni postupak u predmetu Radomir Vuković i Zoran Tomić.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 25

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Ćerim Novalić, Nisvet Gasal, te Korićanske stijene. U rubrici Fokus objavljujemo potpisivanje Sporazuma o međusobnom izvršavanju sudskih odluka u krivičnim stvarima BiH i Hrvatske.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 18

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Suljo Karajić, Predrag Bastah, i Ljubo Tomić. U rubrici Fokus objavljujemo analizu suđenja za zločine počinjene na Korićanskim stijenama.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 7

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Mehura Selimović i ostali, Korićanske stijene, te Gojko Kličković i ostali. U rubrici Fokus otkrivamo da će u Parku pravednika u italijanskom gradu Padovi biti podignut spomenik za troje hrabrih ljudi iz BiH, koji su pomogli svojim komšijama u toku rata.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 5

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Korićanske stijene, Gojko Kličković i ostali, te Mehura Selimović i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo intervju sa direktoricom Fonda za humanitarno pravo iz Beograda, Natašom Kandić.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 2

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Mehura Selimović i ostali, te Korićanske stijene. U rubrici Fokus objavljujemo ispovijest preživjelog masakra na Korićanskim stijenama koji se desio u augustu 1992. godine.