Jezik / Language:
 
People: Bastah Predrag
Radio Justice Weekly Magazine

Episode 75

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Miodrag Marković, Eso Macić, Predrag Bastah i Goran Višković. U rubrici Fokus govorimo o uspostavljanju rezidualnog mehanizma Haškog tribunala.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 23

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Predrag Batah, Radoje Lalović, Gojko Kličković, i Duško Jević. U rubrici Fokus objavljujemo temu o procesuiranju predmeta ratnih zločina pred entitetskim sudovima u BiH.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 20

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Stojan Perković, Ratko Bundalo, i Predrag Bastah. U rubrici Fokus objavljujemo priču o angažmanu novih međunarodnih tužilaca.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 19

U ovoj emisiji poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Momir Pelemiš, i Gojko Kličković, te vijest o produženju mandata međunarodnom osoblju u Sudu BiH i Tužilaštvu BiH. U rubrici Fokus poslušajte izvještaj sa suđenja Predragu Bastahu.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 18

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Suljo Karajić, Predrag Bastah, i Ljubo Tomić. U rubrici Fokus objavljujemo analizu suđenja za zločine počinjene na Korićanskim stijenama.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 16

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Stojan Perković, Predrag Bastah, i Goran Višković. U rubrici Fokus govorimo o zabrinutosti predstavnika Državnog pravosuđa da bi suđenja pred Sudom BiH mogla biti dovedena u pitanje ukoliko vlasti ne razmotre njihove zahtjeve za povećanje budžeta.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 12

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Radovan Karadžić, Zoran Marić, te Predrag Bastah i Goran Višković. U rubrici Fokus objavljujemo priču o Šemsi Džaferagiću prvom svjedoku Tužilaštva BiH na suđenju Vinku Kondiću, Marku Adamoviću i Boški Lukću za zločine počinjene u Ključu.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 6

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Vinko Kondić i ostali, Predrag Bastah i Goran Višković, te Gojko Kličković i ostali. U rubrici Fokus govorimo o odgovornosti medija pri izvještavanju o tranzicijskoj pravdi.