Jezik / Language:
 

City: Nevesinje

Local Justice under the Spotlight

Episode 15

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja pred kantonalnim sudovima u Bihaću, Mostaru i Tuzli, kao i presudu Osnovnog suda u Trebinju po tužbama logoraša. U rubrici Fokus vam donosimo priču o Mušanu Šarančiću i ratnim stradanjima u Nevesinju i Bileći.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 82

U ovom izdanju poslušajte izještaje u predmetima: Krso Savić,  Ratko Dronjak, te Nešković i Ilić. U rubrici Fokus poslušajete potresnu priču Abdulaha Ahmića.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode: 80

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Krsto Savić, Novica Tripković, te Kornjača i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo priču o izručenju Azre Bašić i zločinima u Derventi.

Radio Justice Weekly Magasine

Episode 62

U ovom izdanju objavljujemo izvještaje sa suđenja u predmetima: Milan Perić i ostali, Franc Kos i ostali, te Krsto Savić i ostali. U rubrici Fokus poslušajte intervju s pomoćnikom ministra pravde BiH, Mustafom Bisićem.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 60

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Ratko Dronjak i ostali, Milko Mučibabić i ostali, te Marko Adamović i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo završne riječi pred izricanje presude u predmetu Gojko Kličković i ostali.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 31

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Korićanske stijene, Nisvet Gasal i ostali, te Momir Pelemiš i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo priču o procesuiranju predmeta ratnih zločina u ističnoj Hercegovini.