Jezik / Language:
 

City: Foca

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 103

U ovom izdanju donosimo pregled sa suđenja za ratne zločine u predmetima: Gasal i ostali, Veselin Vlahović, te Vuković i Tomić. U rubrici Fokus obajavljujemo analizu sporazuma za priznanje krivice u predmetima za ratne zločine počinjene na području BiH.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 90

U ovom izdanju poslušajte izvještaje u predmetima: Novica Tripković, Osman Šego, i Veselin Vlahović. U rubrici Fokus objavljujemo izvještaj o otvaranju Posebnog odjeljenja u Kazneno-popravnom zavodu u Foči.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode: 80

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Krsto Savić, Novica Tripković, te Kornjača i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo priču o izručenju Azre Bašić i zločinima u Derventi.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 36

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Gasal i ostali, Pelemiš i Perić, Kondić i ostali. U rubrici Fokus otkrivamo ratni zločin koji je počinjen u Goraždu, a za kojeg još niko nije odgovarao.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 33

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Novak Đukić, Željko Ivanović, i Gojko Kličković i ostali. U rubrici Fokus donosimo priču o Karamanovoj kući u Foči, u kojoj su tokom rata silovane žene.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 31

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Korićanske stijene, Nisvet Gasal i ostali, te Momir Pelemiš i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo priču o procesuiranju predmeta ratnih zločina u ističnoj Hercegovini.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 21

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Mehura Selimović, i Nisvet Gasal, te vijest o izvještaju koji je sačinila Misija OSCE-a u BiH. U rubrici Fokus objavljujemo priču iz zatvora sa Gojkom Jankovićem.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 17

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Ratko Bundalo, Zrinko Pinčić, te Korićanske stijene. U rubrici Fokus emitujemo emisiju o temi neophodnosti izgradnje državnog zatvora.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 4

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Momčilo Mandić, Ljubo Tomić i Krsto Josić. U rubrici Fokus objavljujemo izvještaj sa regionalne konferencije "Transparentnost pravosuđa i odgovornost medija" u organizaciji BIRN BiH.