Jezik / Language:
 

Grad: Pale

Radio Justice nedjeljni magazin

Epizoda 135

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Goran Šarić, Ratko Dronjak, Veselko Raguž, i Radovan Karadžić. U rubrici Fokus objavljujemo završne riječi Tužilaštva BiH sa suđenja za genocid u Srebrenici optuženima Franc Kosu, Stanku Kojiću, Zoranu Goronji, i Vlastimiru Golijanu.

Radio Justice nedjeljni magazin

Epizoda 126

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Monika Ilić, Jević i ostali, i Radovan karadžić. U rubrici Fokus donosimo završne rijeći odbrane u predmetu Perić i ostali.


Radio Justice nedjeljni magazin

Epizoda 93

U ovom izdanju objavljujemo izvještaje sa suđenja u predmetima: Lalović i Škiljević, Veselin Vlahović, te Gasal i ostali. U rubrici Fokus objavljujemo analizu o otkrivanju lokacija sa ostacima srebreničkih žrtva.

Radio Justice nedjeljni magazin

Epizoda 36

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Gasal i ostali, Pelemiš i Perić, Kondić i ostali. U rubrici Fokus otkrivamo ratni zločin koji je počinjen u Goraždu, a za kojeg još niko nije odgovarao.

 

Radio Justice nedjeljni magazin

Epizoda 34

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Radovan Karadžić, Vuković i Tomić, te Suljo Karajić. U rubrici Fokus poslušajte svjedočenje bivšeg predsjednika ratnog predsjedništva u predmetu Gasal i ostali, Dževada Mlaće.

 

Radio Justice dnevni izvještaj: Podrška i čestitke Radovanu Karadžiću

Podrška i čestitke Radovanu Karadžiću

Srpski narodni pokret iz Banje Luke polijepio rođendanske čestitke Radovanu Karadžiću u devet bosanskohercegovačkih gradova.