Jezik / Language:
 
People: Trbic Milorad
Radio Justice Weekly Magazine

Episode 117

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Veselin Vlahović, Kornjača i ostali, te Mujčinović i Hrustić. U rubrici Fokus donosimo presjek rada Suda i Tužilaštva BiH u toku 2011 godine.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 59

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Ratko Dronjak i ostali, Milorad Trbić, i Veselin Vlahović. U rubrici Fokus objavljujemo priče preživjelih svjedoka počinjenih zločina u sarajevskom naselju Grbavica.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 46

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Elvir Jakupović, Korićanske stijene, te Jević i ostali. U rubrici Fokus poslušajte reportažu o zločinu počinjenom u Srebrenici za koje niko još nije pravosnažno osuđen.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 11

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Ratko Bundalo i ostali,Rasema Handanović, te Edin Džeko. U rubrici Fokus objavljujemo analizu o drugoj presudi za genocid u Srebrenici pred Sudom BiH.

Radio Justice Weekly Magazine

Episode 8

U ovom izdanju poslušajte izvještaje sa suđenja u predmetima: Milorad Trbić, Ljubo Tomić i Krsto Josić, te Momir Pelemiš i Slavko Perić. U rubrici Fokus poslušajte kako izvještaj Amnesty Internationala kritikuje bosanskohercegovačke vlasti zbog nebrige prema žrtvama ratnih silovanja.