Jezik / Language:
 

Najnovije na TV Justice-u

6 Juli 2016
TV Justice

Epizoda 79: Svakodnevna potraga za srebreničkim kostima

U julskoj emisiji TV Justice, pogledajte kako živi žrtva srebreničkog genocida. Ramiz Nukić iz sela Kameničko brdo kod Bratunca svaki dan u srebreničkim šumama traži kosti svojih sugrađana. Posmrtne ostatke ubijenih u genocidu u julu 1995. godine pronalazili su i povratnici iz sela Kamenica. U ovom zvorničkom selu pronađeno je 13 masovnih grobnica u kojima je bilo više od četiri hiljade ubijenih Srebreničana.

Sve epizode

3 Decembar 2013

Epizoda 47: Koliko košta informacija o lokaciji masovnih grobnica u BiH?

U novembarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u oktobru na Sudu BiH.

6 Novembar 2013

Epizoda 46: Spomenici unose podjele i mržnju među narodima na Balkanu

U oktobarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najzančajnijih suđenja za ratne zločine održanih u septembru na Sudu BiH.

U septembarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najzančajnijih suđenja za ratne zločine održanih u augustu na Sudu BiH. - See more at: http://www.justice-report.com/bh/video/tv-justice-magazine-episode-45-prevazila%C5%BEenje-posljedice-rata#sthash.LVKQP2f1.dpuf
U septembarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najzančajnijih suđenja za ratne zločine održanih u augustu na Sudu BiH. - See more at: http://www.justice-report.com/bh/video/tv-justice-magazine-episode-45-prevazila%C5%BEenje-posljedice-rata#sthash.LVKQP2f1.dpufU septembarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najzančajnijih suđenja za ratne zločine održanih u augustu na Sudu BiH
14 Oktobar 2013

Epizoda 45: Prevazilaženje posljedica rata

U septembarskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najzančajnijih suđenja za ratne zločine održanih u augustu na Sudu BiH.

2 Septembar 2013

Epizoda 44: Da li su suđenja za ratne zločine od javnog interesa?

U augustovskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u julu na Sudu BiH.

17 Juli 2013

Epizoda 43: Put kroz šumu - Kako sam preživio genocid u Srebrenici

U julskom izdanju emisije TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u junu na Sudu BiH.

10 Juli 2013

Epizoda 42: 20 godina od zatvaranja logora Manjača

U junskom izdanju TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u maju na Sudu BiH.

1 Maj 2013

Epizoda 41: 20 godina od osnivanja Haškog tribunala

U majskom izdanju TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u aprilu na Sudu BiH.

10 April 2013

Epizoda 40: Vogošćanski logori bez spomen obilježja

U aprilskom izdanju TV Justice pogledajte pregled najznačajnijih suđenja za ratne zločine održanih u martu na Sudu BiH.